Presentaties & Clinics

Spreker

Dat topsport een leven is van vallen en opstaan, grote hoogten en soms diepe dalen, teamwork, aanpassingsvermogen en mentale flexibiliteit is voor iedere sportliefhebber bekend. Maar wist u dat er binnen het bedrijfsleven ook topsport wordt bedreven? Door u, uw werknemers en uw klanten? En dat het heel inspirerend is om daar over van gedachten te wisselen met een wereldkampioen?

‘Erben Wennemars is een gedreven en enthousiaste spreker die goed contact maakt met de zaal. Erben deed een presentatie zonder Power Point. Dit vonden wij heel goed. Hierdoor werden mensen niet afgeleid door plaatjes en filmpjes en bleef de presentatie vloeiend en bleef ook het contact met de zaal goed. Het is mooi om Erben te horen spreken over zijn passie en de links die hij legt met onze sector’.

– Nederlandse vakbond Varkenhouders –

U als klant

U bepaalt en alles is bespreekbaar. Erben kan zijn presentatie aanpassen aan de situatie binnen uw bedrijf of u helpen iets te communiceren naar werknemers of klanten. U kunt ook denken aan een combinatie van een presentatie met aansluitend een sportieve clinic. Zo beleeft u een inspirerende, sportieve en ontspannen dag.

Dagvoorzitter

Een manier om uw dag met werknemers of klanten te verlevendigen is Erben uitnodigen als dagvoorzitter. Erben is benaderbaar en spreekt zowel op de werkvloer aan als op directieniveau. Hij weet iedereen op zijn gemak te stellen met zijn scherpte en humor.

SAMEN MET UW PERSONEEL
OF KLANTEN EEN SPORTIEVE
DAG BELEVEN?

Clinic & Presentatie

U kunt zelfs denken aan een combinatie van een clinic met een presentatie van Erben. Erben is een getalenteerd spreker en houdt van interactie met zijn publiek. Hij kan zijn presentie aanpassen aan uw wensen. Zeker weten dat hij iedereen inspireert!

Erben inzetten voor een social media campagne?

Live vanuit de studio

Erben heeft tijdens de coronaperiode heel wat ervaring opgedaan in online studio’s. Vanuit een studio kunnen presentaties, work-outs, quizzen en Q&A’s gepresenteerd worden. Het mooie hieraan is dat de interactiemogelijkheden net zo zijn als bij een live event en de Erben de deelnemers ook daadwerkelijk ziet. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk de video en neem contact op voor een persoonlijk advies.

 

Schaatsen, skeeleren of hardlopen

Een clinic van Erben staat voor een dag(deel) vol plezier en sportiviteit. Hardlopen, skeeleren en natuurlijk schaatsen behoren tot de mogelijkheden. Erben past zijn clinics aan op het niveau van de deelnemers, waarbij het geen enkel probleem is wanneer er verschillende niveaus zijn binnen de groep. Voor iedereen geldt dat hij of zij bij thuiskomst iets geleerd heeft en wie weet zelfs een sportievere invulling geeft aan de rest van zijn of haar leven!

Erben boeken als Spreker of voor een Clinic?